Behöver du hjälp med att få till inredningen i ditt hem eller på jobbet?

En del upplever att det är svårt att riktigt få till inredningen hemma eller på kontoret. Råkar du var en av dem så finns det hjälp att få!

Det kan handla om allt från mindre uppdrag som att få till ljussättningen, välja färger på tapeter eller väggar, hänga tavlor, välja gardiner eller mattor, optimera förvaringen och mycket annat till lite större projekt som att rita ett nytt kök, badrum eller inreda hela huset för den delen.

Alla projekt är intressanta!

Förslagsvis träffas vi  hos dig för att diskutera dina behov och kommer fram till om du behöver hjälp med en konsultation eller handfast inredningshjälp.

Konsultation

Vi diskuterar lösningar och idéer på plats. Jag fungerar som en diskussionspartner med handfasta råd och hjälper dig med att visualisera konkreta lösningar i linje med dina behov. Du noterar själv under konsultationen och genomför därefter aktuella förändringar.

En konsultation tar upp till 2 timmar.

Pris 3 500 kronor

Inredningshjälp

Vi utgår ifrån ett möte på plats för att gå igenom dina behov. Jag kan därefter hjälpa dig med:

  • ta fram ett designkoncept/inredningsförslag, i form av en eller flera 3D ritningar, beroende på omfattningen, så blir det lättare att visualisera hur det skulle kunna se ut
  • ta fram så kallade sample boards, dvs förslag på möbler och annan inredning, baserat på din budget för projektet
  • ta fram bygglovsritningar, om tillämpbart för projektet
  • skriva specifikationer och ta in offerter från underleverantörer, t ex snickare, målare, plattsättare, elektriker osv
  • agera projektledare för projektet

Pris enligt offert, allt beroende på hur stort projektet är och hur många steg du önskar hjälp med.

Snickeriarbete, målning, el- och VVS-arbete sker med certifierade samarbetspartners.

 

 

Kunden önskade få ordning och bättre förvaringsmöjligheter i sin hall, så alla 5 familjemedlemmar kunde placera sina saker utan att de var i vägen.

Kundens omdöme: "Jag kan varmt rekommendera Britt Ocklind!!! Stort tack för hjälpen i hallen!"

Kundens vardagsrum stylades med befintliga möbler till en låg budget. Enstaka möbler, belysning och accessoarer i form kuddar, tavlor, växter adderades.

Kundens omdöme: "Jag kan verkligen rekommendera Britt Ocklind. Hon är superduktig! Hon stylade om mitt vardagsrum och jag blev kanonnöjd!"

Kunden hade delat av en del av vardagsrummet till sovrum och önskade hjälp med att få det trevligare. Ytan var begränsad så specialsnickrade nattduksbord gjordes. Det lilla fönstret över sängen bommades igen och doldes med en tavla. Nya textilier i form av överkast, kuddar, gardiner och mökläggningsrullgardiner adderades.

Kundens omdöme:

"Tack Britt, för mitt fina sovrum! Britt har en bra förmåga i att lyssna in kundens/mitt önskemål och resultatet blev fantastiskt! Du har många bra och finurliga lösningar på det som ska göras. Du jobbar snabbt och effektivt och är generös med din tid. Rekommenderar varmt Britt till allt vad gäller inredning."