En nyrenoverad, dock tom 2:a helstylades inför försäljningen. Lägenheten såldes för 30% mer än utropspriset. Utlåtande från kunden: "Jag vill tacka dig för den fina stylingen som du har gjort! Den var grym!!!"

Varför homestyling?

Vid en försäljning är det första intrycket av din bostad extremt viktigt. Stylingens uppgift är att lyfta fram det bästa ur din bostad. Potentiella bostadsspekulanter vill naturligtvis komma in i ett vackert och trevligt hem, samtidigt vill de också kunna se sig själva i den eventuellt framtida bostaden utan att uppleva att de gör intrång hos någon annan. Bostaden ska därför inte upplevas som personlig, men dock mysig och hemtrevlig. Stylingen ska möjliggöra för spekulanterna att se möjligheterna och fördelarna i bostaden när de själva så småningom kanske ska möblera den.

Med hjälp av homestyling-tjänster hjälper vi dig att visa upp din bostad från dess bästa sida, vilket lockar flera bostadsspekulanter till visningarna. Och flera spekulanter leder i sin tur ofta till en snabbare försäljning och ett högre försäljningspris. Ökningar på 5-15% är inte ovanliga, vilket innebär att homestylingen i princip betalar sig själv. Fler och fler har insett att det kan löna sig att anlita professionell hjälp i samband med bostadsförsäljningar.

Kostnaden för homestyling i samband med en bostadsförsäljning är dessutom avdragsgill.

Tjänster

Konsultation

Vi bokar ett möte på plats hemma hos dig. Under ca två timmar går vi igenom hela din bostad tillsammans. Jag kommer med konkreta förslag och tips på hur du kan optimera din bostad inför kommande fotografering och visningar. Det kan handla om ommöblering, saker som kanske ska plockas bort i samband med försäljningen och handfasta råd om hemmets bästa sida som du bör lyfta fram. Efter mötet får du en sammanställning av det vi har gått igenom. Därefter är det upp till dig att göra det vi har diskuterat.

Om du under konsultationen i stället kommer fram till att du hellre vill köpa någon av nedanstående tjänster så faktureras inte konsultationen.

Pris 3 500 kronor

Liten Homestyling

Känner du att du inte kan eller hinner utföra stylingen själv så kan jag göra den åt dig. Jag utför den med hjälp av dina möbler och inredningsdetaljer och kompletterar med mindre tillbehör som kuddar, överkast, någon tavla och färska blommor. Allt för att skapa en trivsam och tilltalande miljö för kommande spekulanter. Hyra för inredningsdetaljer under fotografering och visningar, upp till 4 veckor, ingår i priset.

Pris från 8 000 kronor, offert lämnas efter ett möte på plats

Mellan Homestyling

Jag utför stylingen i samtliga rum genom att tillföra inredningsdetaljer som textilier, överkast, kuddar, tavlor, belysning, mattor, en del möbler som kan behövas, färska växter och andra tillbehör från mitt lager. Hyra för inredningsdetaljer under fotografering och visningar, upp till 4 veckor, ingår i priset.

Pris från 12 000 kronor, offert lämnas efter ett möte på plats

Komplett Homestyling

Ibland kan det vara önskvärt att utgå ifrån en tom bostad, t ex om man redan har flyttat till ett nytt boende eller om möbleringen inte är optimerad för den aktuella målgruppen för bostaden. I så fall så kan jag inreda hela bostaden med möbler och inredningsdetaljer från mitt lager för att skapa en tilltalande och välkomnande miljö inför fotograferingen och kommande visningar.

Pris från 18 000 kronor, offert lämnas efter ett möte på plats (prisexemplet gäller en 1:a)

Tilläggstjänster

  • transport och förvaring av möbler och annat som inte ska finnas i bostaden under fotograferingen och visningarna
  • städning inför fotograferingen och visningarna
  • målningsarbeten, t ex målningav en fondvägg
  • snickeriarbeten